A járműkereskedők legfrissebb ajánlatai

Autó Árendás Kft.

Kiemelt ajánlatok Kereskedés kereső Saját lista Regisztráció
Név: Autó Árendás Kft.
Cím: 2083 Solymár, Patak u. 4.
Telefon: +36 26/360692
E-mail: E-mail küldése
Web: www.arendas.hu
 

Az Árendás Kft.1990-ben alakult meg Solymáron. Célunk a Mercedes-Benz-től jól megszokott színvonal biztosítása mind a márkát már jól ismerő és kedvelő, mind a leendő ügyfeleink számra. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük.

Elsők között voltunk, akik csatlakoztak a z akkor kialakuló félben lévő Magyarországi Mercedes-Benz hálózathoz.

Szervizünk teljes körű szolgáltatást nyújt, (szervizmunkák, lakatos-fényező, munkák, elektromos javítások, biztosítási ügyintézések, gumiszerelés, ..)

Műhelyeinkben a kollégák folyamatos képzésben részesülnek, amely biztosítja a gyors és szakszerű javítást. Az alkatrészraktár és annak háttere 100%-os teljesítménnyel igyekszik, hogy a felmerülő alkatrész igényt a lehető legrövidebb időn belül be tudjuk szerezni, így biztosítva ügyfeleink tejes körű kiszolgálását. A Mercedes-Benz által auditált munkafelvevőink segítenek megtalálni ügyfeleink céljainak és elvárásainak megfelelő legjobb megoldást a lehető legkedvezőbb áron. Munkánk során a kényelmi szempontokat is szem előtt tartjuk, ezért internetes bejelentkezést és előre történő egyeztetés esetén csereautót biztosítunk.
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Járművek megjelenítése | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign